logo
banner
 
Presentació
Notícies
Activitats
Publicacions pròpies
Documents
Enllaços
Documents Científics
Especialitat Infermeria Familiar i Comunitària
Blog Infermeria Familiar i Comunitària
 

Presentació

25/02/2011

L'Associació Balear d'Infermeria Comunitària (ABIC) neix l'any 1997 amb l'objectiu d'intentar donar resposta a la necessitat de crear un espai per compartir experiències, fomentar la comunicació i provocar la reflexió dels professionals de la infermeria que treballen en l'àmbit de l'atenció primària i comunitària. La seva finalitat és la de promocionar la qualitat en les cures d'infermeria amb l'objectiu de millorar la salut de la població. I també, l'ABIC tracta de participar en tots aquells esdeveniments de caràcter científic, organitzatiu, laboral i social que, d'una manera o altra, competeixin a l'àmbit de la infermeria comunitària. Actualment, l'ABIC compte amb uns 140 socis aproximadament, entre els quasi 450 infermers que treballen dins l'àmbit comunitari a les Illes Balears.

Volem donar a conèixer la infermera familiar i comunitària a tots els indrets, volem ser el seu portaveu, i també volem oferir activitats de formació i de participació per tal de millorar tot el referent a la nostra professió.

No actuam de manera aillada, formam part activa de la FAECAP (Federación Asociaciones Enfermería Comunitaria y de Atención Primària), juntament amb altres associacions de la resta de l'estat espanyol.

 

 

 

 

AVÍS LEGAL PROTECCIÓ DADES (300 KB)